Snoep rol voor de hond

€4,99
Beschikbaarheid: Op voorraad (1)
Levertijd: 2-3 dagen

De Trixie snoep rol is het perfecte speelgoed voor pups en kleine honden: een uitdagend belonings puzzelspeelgoed! Dit speelgoed is speciaal ontworpen om je puppy of kleine hond te stimuleren en te vermaken terwijl ze op een leuke manier een beloning verdienen.

Met deze beloningspuzzel kunnen ze hun probleemoplossende vaardigheden ontwikkelen terwijl ze proberen het snoepje uit de rol te krijgen. Het speelgoed is ontworpen met verschillende compartimenten en mechanismen die je hond moet verkennen en manipuleren om bij het snoepje te komen. Dit houdt hun geest actief en biedt mentale stimulatie.

Het speelgoed is gemaakt van duurzaam materiaal dat bestand is tegen het enthousiasme en de nieuwsgierigheid van je pup of kleine hond. Het is veilig en niet-giftig, zodat je met een gerust hart kunt spelen.

Dit interactieve speelgoed helpt niet alleen bij het vermaken van je hond, maar ook bij het bevorderen van een gezonde geestelijke uitdaging. Het geeft je pup of kleine hond een doel en beloont hun inspanningen met een smakelijke traktatie.

Bied je pup of kleine hond urenlang speelplezier en mentale stimulatie met deze beloningspuzzel. Het is een geweldige manier om ze bezig te houden en tegelijkertijd hun leervaardigheden en focus te verbeteren.

0 sterren op basis van 0 beoordelingen