Over ons Elvabo webshop voor hond - kat - duif - paard

Elvabo = opgericht in 1998, een naam die een diepere betekenis draagt. De letters EL staat voor Ellie en VABO staat voor Van Boxsel, de naam van mijn moeder, de trotse oprichtster van dit bedrijf. Als haar dochter Renate heb ik later het stokje overgenomen. Elvabo is geboren uit onze langdurige betrokkenheid bij hondenkennels en ons verlangen om alleen het allerbeste voor onze geliefde viervoeters te bieden.

Met een passie voor kwaliteit en gezondheid hebben we onze eigen premium hondenvoeding en voedingssupplementen samengesteld. Door onze producten eerst uitgebreid te testen op onze eigen honden, hebben we bewezen resultaten behaald. Deze positieve uitkomsten hebben ons aangemoedigd om onze producten op de markt te brengen, onder onze eigen merknaam: Zoowiera.

Zoowiera is afgeleid van twee woorden: "ZOO" dat verwijst naar dieren en "WIERA" dat staat voor wieren. Het vertegenwoordigt onze toewijding om voedingssupplementen te creëren die het beste bieden voor jouw huisdier. Onze Zoowiera-productlijn omvat een scala aan hoogwaardige voedingssupplementen, zoals chlorella-algen en spirulina, biologisch gedroogde zeewier, zalmolie, schapenvet en zeewierkoekjes.

Wat Elvabo en Zoowiera echt onderscheidt van andere bedrijven is ons exclusieve assortiment van Zoowiera-producten voor honden, katten, paarden en duiven. We streven ernaar om alleen producten van de hoogste kwaliteit aan te bieden, zodat jouw huisdier alle voordelen krijgt die het verdient. Daarnaast hebben we bij Elvabo ook een uitgebreid assortiment dierbenodigdheden voor honden en katten, waardoor we jouw one-stop-shop zijn voor alles wat je nodig hebt.

Bij Elvabo geloven we sterk in het persoonlijke contact met onze klanten. Voor ons ben je geen nummer, maar een gewaardeerde klant. Als je tevreden bent met onze producten en ons aanbeveelt aan anderen, willen we je graag bedanken met een leuke attentie. Bovendien staan we altijd klaar om je vragen te beantwoorden en advies te geven. We streven ernaar om je de best mogelijke service te bieden, omdat jouw tevredenheid onze grootste drijfveer is.

Wil je op de hoogte blijven van onze nieuwste acties en aanbiedingen? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief, zodat je nooit een kans mist om te profiteren van onze online acties vanuit onze webshop.

Wat betreft verzending, hanteren we een vast tarief van €6,85 voor leveringen binnen Nederland en België. En als je bestelling een bedrag van €65,- of meer bereikt, nemen wij de verzendkosten voor onze rekening. We streven ernaar om je bestelling binnen 1 tot 3 werkdagen bij jou te

VOOR MEER INFORMATIE KAN JE ONS BELLEN OF E-MAILEN:

NL: (0031) (0)614767146

B: (0032)(0)33157999

E-mail: [email protected]

Verdere gegevens ELVABO (Zoowiera) Groothandel

Rabo no: 1101.31.169
IBAN: NL 63 RABO 0110131169        BIC: RABONL 2U
KVK Inschrijving 60218789  ELVABO (Zoowiera)
Hazeldonk 6001, 4836 LA Breda