Schapenvet blokjes knoflook (bonbons) 40 stuks / 265 gram

€5,99
Beschikbaarheid: Op voorraad (25)
Levertijd: 2-3 dagen
  • Koop 8 voor €5,40 per stuk en bespaar 10%

Schapenvet knoflook blokjes, bonbons 40 stuks / 265 gram

Zoowiera schapenvet garandeert u 100% natuurlijk, gereinigd schapenvet. (dus geen afval erin verwerkt) Schapenvet is rijk aan vitamine A en D. De vacht van uw hond wordt weer mooi en glanzend!!!

Meestal ontstaan huid- en vachtproblemen door vlooien of teken, maar honden kunnen ook overgevoelig zijn voor bepaalde bestanddelen uit hun voedsel. Deze problemen kunnen jeuk veroorzaken.

Schapenvet heeft een zeer goede uitwerking op de huid en de vacht. Met behulp van dit product wordt uw hond van het probleem afgeholpen. De vacht wordt weer prachtig en is weer in prima conditie. Een zwakke darmflora kan een gevolg zijn van diarree. Diarree wordt meestal veroorzaakt door iets in de voeding dat door de hond niet goed wordt verdragen. Schapenvet kan goed helpen als uw hond een zwak maag- of darmkanaal heeft.Het zorgt ervoor dat het slijmvlies van het kanaal beschermd wordt tegen voedselbestanddelen die irriterend werken. Hierdoor wordt de opname vanuit de darmen verbeterd. Schapenvet is dus een product dat de maag- en darmflora goed activeert. En dit is weer belangrijk voor de opname van de voedingsstoffen. Aanbevolen:voor een gezonde en glanzende vacht* te gebruiken voor een goede darmflora - verhoogt de weerstand van uw hond.

De Zoowiera schapenvet met knoflook voorkomt teken en vlooien.
Dit schapenvet is 100% natuurlijk en bevat geen geur en kleurstof.

 Kortingsschema:

1= 5,99 euro

8= 5,40 euro

| Karolien

De moeite waard om te proberen. Hier krijgen de hondjes deze dagelijks. Steeds weer een feest als ze het zakje zien. Tip: Leg ze in de koelkast dan hebben ze er nog meer plezier van

| Els Merks

Fijne blokjes schapenvet van Zoowieraook tegen tekenen en vlooien.

5 sterren op basis van 2 beoordelingen