zalmolie, visolie, omega 3, zoowiera 5L

€64,95
Beschikbaarheid: Op voorraad (2)

Zoowiera zalmolie 

Is een 100% natuurlijk product dat zeer smakelijk is en een hoog gehalte aan Omega-3 en Omega-6 vetzuren bevat. Het wordt verkregen door koude persing uit verse zalm. De zalm die gebruikt wordt voor de productie van Zoowiera zalmolie is van uitzonderlijke zuiverheid en van hoge kwaliteit.

Zalmolie is een belangrijke voedingsbron van vet en bevat essentiële vetzuren die nodig zijn voor de opbouw van een effectief afweersysteem. Het wordt aanbevolen voor alle dieren en biedt verschillende voordelen, waaronder:

  1. Gezonde en glanzende vacht: Zalmolie helpt bij het bevorderen van een gezonde huid en vacht, waardoor deze glanzend en goed gevoed blijft.

  2. Toppresentaties: Voor dieren die topprestaties moeten leveren, kan zalmolie helpen bij het ondersteunen van hun algehele gezondheid en vitaliteit.

  3. Goede darmflora: Zalmolie kan bijdragen aan een gezonde darmflora 

  4. Verhoogde weerstand: Door de essentiële vetzuren helpt zalmolie het organisme bij het versterken van het immuunsysteem en het verhogen van de algehele weerstand tegen ziekten.

 

 

| Christian Hesen

De bonbons van schapenvet Zoowiera gaan erin als zoete koek, de wieren en zalmolie zorgen voor een mooie glanzende en goede vacht van mijn hondje. De beloningskoekjes gaan er trouwens ook goed in.

5 sterren op basis van 1 beoordelingen