Frisbee voor de hond

€6,50
Beschikbaarheid: Op voorraad (9)
Levertijd: 2-3 dagen

Deze leuke frisbee  is het perfecte speelgoed voor je hond, waar hij urenlang plezier mee kan beleven. De frisbee is ontworpen met het comfort van je hond in gedachten, dankzij het zeer zachte materiaal dat vriendelijk is voor zijn tanden en tandvlees.

De frisbee is gemaakt van natuurlijk rubber, wat zorgt voor duurzaamheid en flexibiliteit tijdens het spelen. Het rubbermateriaal zorgt ervoor dat de frisbee zacht genoeg is om de tanden van je hond niet te beschadigen, maar toch stevig genoeg is om goed te kunnen vliegen.

De frisbee is verkrijgbaar in twee kleuren: oranje en zeeblauw. Let op, de kleur is niet te kiezen en wordt willekeurig geselecteerd. Hierdoor wordt het nog spannender om te ontdekken welke kleur je ontvangt.

Met een diameter van 24 cm is de frisbee perfect formaat voor zowel kleine als grote honden. Het is een geweldige manier om interactief te spelen met je trouwe viervoeter, waarbij je hem kunt uitdagen en tegelijkertijd zijn behendigheid en vangvaardigheden kunt verbeteren.

 

 

0 sterren op basis van 0 beoordelingen