Zoowiera producten

Zoowiera voor honden aanbevolen: 

  • voor een gezonde en glanzende vacht
  • voor een goede pigmentatie
  • bij dieren die topprestaties moeten leveren
  • bij het snel in conditie brengen voor keuringen
  • te gebruiken tijdens de rui te gebruiken bij haaruitval
  • te gebruiken voor een goede darmflora
  • eetlust opwekkend
  • geeft een verzachtende invloed op de luchtwegen
  • ter verzorging van de spieren na een fysieke inspanning
  • verhoogt de weerstand van het organisme

We hebben momenteel al veel ervaring op het gebied van hondenvoeding en andere producten waar we onze wieren door verwerken met uitstekende resultaten.

Op gebied van honden, duiven en andere dieren hebben we ook al veel positieve reactie gekregen en daarom wil ik u het een en ander vertellen over onze Zoowiera producten.

Chlorella is een eencellige alg (plant), in tegenstelling tot de alg Spirulina die uit een streng bestaat en dus meercellig is. Omdat de celwand van de Chlorella-alg uit drie membranen bestaat is deze alg enorm sterk. Deze membranen hebben de eigenschap om zware metalen zoals cadmium, amalgaam, kwik (grijze tandvulling) lood en andere zware metalen aan zich te binden om daarmee makkelijk met de ontlasting uit het lichaam te gaan. Voor de darmen heeft dit een sterk ontgiftend effect. Omdat de gebroken alg-cel zo klein is (grootte van menselijk bloedlichaampje) worden de vitamines, mineralen, sporenelementen en aminozuren makkelijk door de darm in het bloed opgenomen. De Chlorella-alg bevat enorm veel chlorophyl (bladgroen) en erg veel gezonde plantaardige eiwitten, welke de bouwstenen van uw lichaam zijn. Deze goede eiwitten ondersteunen bij de opbouw van de (spier)cellen Chlorella wordt in Japan gezien als de natuurlijke groene energieleverancier. Chlorella wordt in het Oosten meer gebruikt dan vitamine C bij ons in de Westerse wereld. Door deze alg wordt de spieropbouw gunstig beïnvloed en is een zeer goede energiegever, doordat de alg veel ijzer bevat, wat de zuurstofopname in het bloed op een natuurlijke manier stimuleert. Daarnaast zorgt de eerder genoemde bladgroenkorrel ook voor tegengaan van verzuring in het bloed en de spieren, waardoor men beter wordt beschermd bij veroudering en meer uithoudingsvermogen ontwikkelt. Spirulina is in en in groen van kleur en bevat veel chlorofyl. (bladgroen). Wereldwijd wordt erkend dat chlorofyl wereldwijd als een van de waardevolste en best opneembare eiwitproducten te boek staat. Het bevat alle essentiële aminozuren. In totaal bevat Spirulina meer dan 60 vitale voedingsstoffen, zoals vitaminen en mineralen, chlorofyl, enzymen en Zoowiera premium wieren zijn micro-algen (chlorella en spirolina ) die gekweekt worden in basins. . Deze micro-algen( wieren) bevatten van nature een uitgebalanceerde combinatie van hoogwaardige ingrediënten aminozuren, vitaminen, pigmenten, visolie, meervoudig onverzadigde vetzuren (omega-3), Glucosamine, mineralen en sporenelementen. Onze wieren ( algen)worden onder gecontroleerde omstandigheden gekweekt in bassins, waardoor ze zeer zuiver zijn. Ze vatten van nature een uitgebalanceerde combinatie van hoogwaardige bestanddelen: aminozuren, essentiële (omega-3) vetzuren, koolhydraten, vezels, vitaminen, mineralen en anti-oxidanten We hebben een complete verzorgings- en onderhouds- lijn op basis van hoogwaardige wieren (micro algen, (chlorella en spirulina)

Zoowiera verkrijgbaar in vloeibare- en poeder vorm.

 

Zoowiera vloeibare premium wieren(Chlorella en Spirulina) voor hond als Aanvullend Diervoeder.

Zoowiera wierenproducten afkomstig van natuurlijk gekweekte en zorgvuldig geselecteerde wieren. Deze wieren bevatten van nature een uitgebalanceerde combinatie van hoogwaardige ingrediënten aminozuren, vitaminen, pigmenten, visolie, meervoudig onverzadigde vetzuren (omega-3), mineralen en sporenelementen. Onze natuurlijk gekweekte wieren worden ieder half uur automatisch gecontroleerd, het voordeel is dat we absoluut geen vervuiling aantreffen zoals PCB, zware metalen en ander verontreinigingen.

Zoowiera vloeibare wieren zijn verkrijgbaar 1 liter en 5 liter

Gebruik bij Zoowiera aanvullend diervoeder de voorgeschreven hoeveelheid iedere dag tot u tevreden bent, daarna 2-3 keer per week als onderhoud .

 

Zoowiera Algenpoeder voor alle dieren (chlorella en spirulina)

bestaande uit 100% algen Zoowiera in poedervorm is geschikt om te mengen door uw hondenvoeding of andere dierenvoeding U geeft 1 a 1,5 % poeder op een benodigde hoeveelheid voeding. Dit is ideaal voor het samenstellen van uw eigen ideale en gezonde voeding voor uw honden, duiven en andere dieren

.