Zoowiera premium lam en rijst 15 kg

€52,45
Beschikbaarheid: Op voorraad (54)
Levertijd: 2-3 dagen

ZOOWIERA PREMIUM LAM & RIJST 

DOELGROEP: Jonge en volwassen honden,van alle rassen, honden met gevoelige darmen, honden die te snel dik worden en honden die slecht eten. 

KWALITEIT: Volledig premium diervoeders. BELANGRIJKSTE GRONDSTOFFEN: Lamsvlees en rijst. GEEN geur- kleur - en smaakstoffen toegevoegd. 

HOUDBAARHEID: tot 12 maanden na de productiedatum. De uitgebalanceerde verhouding tussen de verschillende bouwstoffen zorgt voor een optimale ontwikkeling van spieren en verteringsmechanisme dit mede bepalend voor een gezond, krachtig en vitaal leven van uw hond. De verhouding opneembare voedingsstoffen t.o.v. ontlasting heel gunstig de brok heeft een grote verteerbaarheid en de acceptatie is erg hoog.

 

| Jan Martens

We hebben 2 honden van 10 en 15 jaar en mijn honden eten al ruim 10 jaar ode Zoowiera premium lam en rijst.
Ze zijn nooit ziek en eten dagelijks goed hun voeding.
Tevens ook snelle en correcte levering van Elvabo.

| Marilyn

Wij zijn heel tevreden van de hondenvoeding , zalmolie enz. en Kazoe is zot van de zalmsnoepjes! Hij is al 6 jaar, is supergezond en hij ziet er prachtig uit dankzij Elvabo!

| Angelique voogt

Op 4 februari 2009 is mijn lieve Iva geboren, een Groenendaeler uit een nestje van de fokker waar ik sindsdien ook haar brokken lam/rijst bestel. Iva heeft een ontzettend lief karakter en ik ben ook heel blij met haar waakzaam en bescherming over mij en mijn tweede hond Palmira (een Perro de agua Espanol). Ze was jarenlang samen met BA, een Schipperke, maar hij is twee jaar geleden van ouderdom overleden. Sindsdien heeft Iva de rang in de roedel overgenomen en speelt ze de grote zus van de bruine krullebol.
Iva wordt tien maar is nog heel energiek en ze heeft nog altijd, mede dankzij haar goede voeding een stralende zwarte vacht en een hele goede gezondheid. Ik ben ontzettend dankbaar dat ik al zolang van haar kan genieten en hoop dat nog vele jaren te doen. Ik raad de producten van Zoowiera van harte aan.
Alle bestellingen gaan heel soepel online en worden altijd keurig afgeleverd. Ik bestel altijd 2 zakken van 15 kg lam/rijst en de koerier komt deze zonder kosten keurig bij mij afleveren. Ook de betrokkenheid en het persoonlijke contact met deze onderneemster stel ik zeer op prijs.

5 sterren op basis van 3 beoordelingen